God jul och Gott nytt år!

2014 har varit året då Triday har gjort premiär och året då våra första hemsidor publicerats! Det har varit ett häftigt och tålamodskrävande år med åtskilliga papper för att registrera företaget och namnet Triday (speciellt när jag är under 18…). Nu är det fixat och det är kul att jag har klarat av det! I år har Triday gjort hemsidor till Maclinks och Care of Sales. Det har varit en ny del av företagandet förutom webbutveckligen att föra en dialog med uppdragsgivaren vilket har varit väldigt häftigt och lärorikt. Det som har varit roligast är de lyckade resultaten!

För 2015 så kommer Triday fokusera ännu mer på att göra hemsidor ännu mer användarvänliga för att på så sätt underlätta för företag med mycket nyheter och erbjudanden. Självklart kommer Triday att fortsätta med stilrena designer – Och på så sätt göra det enklare att locka kunder till hemsidan samt ta del av informationen som visas.

Så nu ser jag förväntansfullt fram emot ett nytt år med utmaningar och nyproducerade hemsidor! God jul och Gott nytt år! 2015 kommer att bli ett fantastiskt år!

Hannes Hjärne & Triday


Lämna en kommentar

Din email adress kommer inte att publiceras.